Injustering av stamventiler

Denna information har även lämnats i era brevlådor.

Injustering av värmeflödet i krypgrunden och radiatorerna/elementen

Entreprenören Jarla Rör har genomfört byte av ventilerna och nu återstår en sista insats med att justera värmeflödet i hela systemet så vi får ett jämt flöde och värme överallt. 

För att genomföra arbetet kommer Jarla Rör behöva ha tillträde till krypgrunden till varje bostad utan fördröjning. Detta innebär att vi återigen kommer att samla in nycklarna till alla bostäder i föreningen alternativt att ni befinner er hemma under tiden som Jarla Rör är på plats. Vi ber er se till så att det är tömt ovanför luckan till krypgrunden samt att era radiatorer går att komma åt.

Injusteringen kommer att utföras på vardagar och arbetet kommer att påbörjas onsdag 18 november och avslutas senast tisdag 24 november. Arbetet beräknas pågå mellan kl. 07.30 – 17.00

Det kommer vara två personer från Jarla Rör som kommer till bostäderna. Den ena kommer att vara nere i krypgrunden med ett mätinstrument och den andra kommer att ställa in radiatorerna. Arbetet beräknas att ta 30 minuter per bostad.  

Om Jarla Rör inte kommer in i er bostad när det är dags så kommer det att innebära en debitering på 550 kronor per timme exklusive moms som kommer att faktureras till bostadsägaren.

Lena Mård, kassören i styrelsen, kommer att samla in nycklarna på: 

Lördag och söndag, 7 och 8 november mellan kl. 10.00 och 12.00 - 

Plats: Karlavägen 29

Nycklarna kommer sedan att returneras till alla på tisdag 24 november mellan 

kl. 17.00 och 19.00 - Plats: Föreningslokalen 

Om ni är hemma och av den anledningen inte lämnar nyckeln, vänligen fyll i talongen nedan och lämna den i Lena Mårds brevlåda på Karlavägen 29.

 

/Styrelsen Brf Kvarnhöjden

 

Mitt namn______________________________ och bor på ________________

kommer att vara hemma vardagarna mellan den 18 – 24 november.