Renovering av föreningens gavlar

Med start vecka 15 kommer föreninges gavlar att renoveras och det arbetet förväntas att pågå helgfria vardagar mellan kl. 07 - 16 fram till i mitten av september.

När renoveringen pågår är det viktigt att ni ser till att det finns minst 1,5 meter fritt utrymme vid gaveln för att det ska finnas plats för byggställning resp. skylift. Vi ber er därför att plocka bort alla saker som finns på en sån yta samt demontera allt från gaveln innan arbetet ska påbörjas hos er. Om ni till exempel på grund av ålder eller en skada inte har möjlighet att göra det själv så ber vi er kontakta styrelsens fastighetstansvariga i god tid innan renoveringen ska påbörjas hos er för att få hjälp med detta. De hushåll som inte har rensat undan inför sin gavelrenovering kommer att debiteras den extra kostnad det blir för att entreprenören måste göra det.

För att undvika att någon utomstående skadas vid arbetet så kommer entreprenören att sätta upp ett stängsel runt sitt arbetsområde. En del av lekparken kommer även den att användas av entreprenören under renoveringsperioden. Där kommer ett tält att ställas upp för att möjliggöra att deras arbete med att kapa brädor och målning av brädor kan utföras även om det skulle regna. Även detta område kommer att spärras av med stängsel och där får ingen obehörig vistas. Prata gärna med era barn om att dom inte får vistas innanför det området.

På bilden finns tidsplanen för respektive gavel. Då det här är ett utomhusarbete så kan vädret komma att påverka tidsplanen så vissa förseningar kan förekomma.